Pitkästä aikaa... Talvikin se sitten meni ja meillä se meni ihan juosten. Hevoset on juosseet kilpaa starteissa ja treenaten hangissa.


Erin on myös päässyt jo reenailemaan juoksentelemista. Kuva on otettu joulukuussa, kun Erinillä taisi olla toista kertaa kärryt perässä. Hienosti "pikku" Erin on toiminut alusta asti.

Helmikuun pakkasten aikaan saivat hepat huilailla ja sitten juoksivat vuorostaan koirat eli podettiin narttujen juoksuja. Kevättalven kuumimpiin puheenaiheisiin kuuluivat puumat ja munamies - niin meilläkin!


Kuvassa jäniksen jäljillä, mennen talven lumilla, meidän Puuma-Mummo 13 v. ja Munamees 8 kk.

Vilinää ja vilskettä on siis riittänyt, josta voisi hyvin syyttää ettei ole ehtinyt blogiinkaan mitään päivitellä... Kerrotaan nyt vaikka viimeisen viikon aikana tapahtunutta ja yritetään sitten hieman tihentää tätä päivittelytahtia...

Eilen illalla tiistaina Mimmi käväisi taas Teivossa juoksentelemassa. Roki tietenkin matkaseuranaan. Sijoitus hienosti toinen!
Sunnuntaita eli pääsiäispäivää vietimme ajellen edestakaisin Pilvenmäellä. Ensin kyytiin pääsivät Tartsan matkaseuranaan Toivo ja toiselle reissulle tulivat pikku-tytöt Lottis ja Erin. Tartsan ja pikku-tytöt kävivät siis ekaa kertaa hiitillä - jännää! Tai siis harjoittelivat automatkaa ja oikeella raviradalla käyttäytymistä...
Lauantaina sain tekstarin:"Eka nollarata  " Viesti tuli Annukalta ja Nyrkiltä, jotka siis tekevät nousua agilitykentillä. Hyvä hyvä!!
Pitkäperjantai olisikin saanut olla tooosi pitkä, jos suunnitelmat olisivat toteutuneet. Tarkoitus nimittäin oli käväistä ensin Lahdessa koiranäyttelyssa ja sitten Turussa Helmin kanssa raveissa. Kumpikin reissu jäi kuitenkin tekemättä ja päivä vietettiin ihan kotihommissa.
Torstaina oli vuoro Toivon kisata Lahdessa. Hyvin Toivokin pinnisteli reissunsa, mutta se riitti tällä kertaa vain seitsemänteen sijaan.
Keskiviikkona käytiin klinikalla, mistä tuli hyviä ja huonoja uutisia. Helmin jalkaa ultrattiin ja jänteen keskeltä löytyi pieni reikä  eli juoksut on vähäksi aikaa juostu. Mutta jos ajatellaan asian positiivista puolta niin nyt Helmi pääsee mammalomalle! Helmi astutetaan ja ensi kevääksi toivotaan varsaa. Klinikalla ultrailtiin samalla vähän muutakin - Lotan massua. Sieltä tuli vain positiivisia uutisia eli kesäpentuja tulossa!  Lotta on sijoituksessa oleva Irkun tytär ja tulevien pentujen isä Saksasta tuotu sittemmin Manselaistunut Sepi (Foxbury's Double-O-Seven).

Tällaista siis mahtui meidän viikkoon. Tänään ei kyllä mennä yhtään mihinkään, paitsi "oikeisiin töihin", kun sielläkin täytyy yrittää välillä ehtiä käydä...