Edellisen viikon tuloksia lähtien sunnuntaista:

Sunnuntaina oltiin taas näyttelyssä, tällä kertaa Valkeakoskella. Tuomarina taas Anne Sume Virosta. Ruuti junnuluokan 1. ERI:llä, mutta ei sijoitusta paras uros -kehässä. Rosa oli kolmesta veteraaninartusta 2. myöskin ERI:llä. Rosa pääsi myös edustamaan kasvattajaluokkaan Miselinejä, jotka pienoisesta kokovaihtelusta huolimatta (Rosa ja pikku-Maisa ;) sai KP:n.

1861485.jpg
Ruuti 1 v (on edelleen valmis muuttamaan uuteen kotiin
sopivan sellaisen kohdalle sattuessa)

1861484.jpg
Rosa 10 v

Keskiviikkona vuorossa Vermon reissu (pitkästä aikaa) ja Mimmi oli aikast hyvä...
Ykkönen ajalla 24,6a! :D
Bonuksena Vermon reissulta saatiin ihana pieni koira, Lissu! Tosin vain lainaan muutamaksi päiväksi...

Tuohon väliin mahtui sitten aktiviteettia ihan kotomaisemissa. Maanantai-iltana tekaisimme kauan suunnitellun ahdinkoputken. Eikä menny edes monta minuuttia - oli vissiin niin hyvin ja pitkään suunniteltu. Esa kyllä meinas jättää homman kesken, kun mietiskelin ääneen, että Elli saa sitten seuraavan kerran ruokaa, kun on mennyt ahdingosta läpi. ;) No, kyllä Elli heti samana iltana ruokansa sai. Ahdinko läpi useamman kerran, vaati vain sen hirvittävän Ellimäisen sähläämisen rauhoittamista... Rosan kanssa oli tarkoitus jättää suosiolla tämä aktiviteetti väliin, mutta kun Rosa halusi sen hiiren, niin pääsi huvin vuoksi kokeilemaan ja ihan tosta vaan sujahti ahdingosta läpi! Kuka vielä väittää meijän mummoa isoksi tai lihavaksi?! ;)

Metsälenkkeilyn lomassa roiskittiin verta pitkin sammalia eli harrastettiin jäljestämistä. Haavoittuneet nakit löytyivät hyvin ja ne pelastettiin nopeasti parempiin suihin.

1861487.jpg
Metsälenkillä löydettiin keskeltä metsää eriskummallinen viritys??

1861490.jpg
Joka paljastui omppuautomaatiksi!

1861486.jpg

Tuorein uutinen meinasi heti unohtua! Tänä aamuna Likka todettiin ultrauksessa tiineeksi! Toivotaan, että loput n. 10 odotuskuukautta sujuvat hyvin. Tulevan varsan isä on Erikasson.