Kyllä vain meillä päin naapurit hyvin tunnetaan... Mimmi oli ke Vermossa oikeesti Kokevalle kiva vastustaja. Rinta rinnan painoivat menemään koko matkan ihan samaan tyyliin kuin tuossa aiemmassa kuvassa ja juuri ennen maalilinjaa Mimmi hapuili askelissaan sen verran, että Kokeva sai tökättyä turpansa ykkösenä maaliin. Luultiin, että Mimmille tuli hml, muttei lopulta tullut edes mitään laukkamerkintää vaan sijoitus 2 samalla ajalla Kokevan kanssa 26,5a. Muut jäivät kauas taa. Hanttulantie rules! ;)

Tänään tuhlasin aikaa Tampereen näyttelyssä ilman omaa koiraa. Sukua oli kuitenkin paikalla. Lissu sai arvosteluksi EH. Oli kuulemma liian ronski tyttö. Just kun päästiin sanomasta, että hyvä tulee, kun vielä vähän vahvistuisi... Pirren tyttö R. Touchdown sai myös EHn.

1383318.jpg
Tulevien Ratkillereiden iskä Weatherproof Triton (kuva: Miia Rastas) oli ekaa kertaa näytillä. Tämä tuomari oli todella tarkka pigmenteistä ja Leevinkin muutoin erinomainen arvostelu tippui vajaan silmäympäryspigmentin vuoksi EHksi. Leevi sijoittui kuitenkin avo uroksissa hienosti neljänneksi.
Leevin morsmaikku Nilla muuttaa lähipäivinä tänne meille Ypikselle viettämään mammalomaa. On kuulemma tuhdissa kunnossa, saas nähdä millainen kasa pikku-killereitä Nillan massusta pullahtaa. :)