Sunnuntaina Liedossa Pirren poika Nipa ohjaajana Mikael starttasi kaksi medi1 agilityrataa. Eka radalta tulos hyl ja toiselta kontakti 5 sijoituksen ollessa 4. luokan toiseksi nopeimmalla ajalla -15,19. Nipa ja Mikael aloittivat kisauransa parisen viikkoa sitten tehden silloin 2 x hyl sekä hienosti ekan nousunollan sijoituksella 3.

Myöhäisheränneisiin kuuluvat Elli ja Pirre. Eivät varmaan omasta tahdostaan, vaan sen vuoksi, että varhaisempaan heräämiseen ei ole annettu mahdollisuutta. Sitten kun mahdollisuus tuli niin heräämisessä ei turhia vitkasteltu. Tänään molemmat toimivat oikein kiitettävästi luolaharjoituksissa. Pirren haukkukin löytyi sitten helposti, kun pääsi hommiin ilman peltejä. Elli päästi nyt toisella harjoituskerrallaan valloilleen sisäisen pienen staffinsa ja kiihkoa löytyi. Kotitehtäväksi Elli-tädille muutaman sentin kadottaminen massun ympäryksestä, että eka ahdingostakin pääsisi lipsahtamaan luolaan sisään...
Pikku-Ruuti pääsi myös harkkoihin mukaan ja vietti aikaansa isoja tyttöjä leikittäen (siis muita parsontyttöjä). Tarkasti Ruuti myös seurasi miten putkeen mennään ja mitä sitten tapahtuu. Ja lopuksi vielä Ruuti kävi sanomassa terävät heipat ketulle, joka boxissaan odotteli kotiin lähtöä.
Sillä välin kotona Rosa ja Irkku joutuivat tyytymään pienen pieneen päästäissaaliiseen, jonka Irkku oli ajanut ulos valjashuoneesta (jonka oven taakse itse suureksi harmikseen jäi) tallin puolelle Rosan napattavaksi.