Viime aikoina on taas reissua riittänyt, mutta niin on myös ilon aiheita. Elokuun pari viimeistä viikonloppua ajeltiin Rosan ja Lyytin kanssa näyttelyihin - Heinola, Tervakoski, Helsinki. Sitten käväisin Tallinnassa... Toissa viikon torstaina Kouvolan ravit ja sunnuntaina Lyytin hyppykurssi Vihdissä. Sitten oli vuorossa maanantai Turun raveissa, tiistai agitreenit, keskiviikko Vermon ravit, torstai luolatreenit, perjantai KOTONA, lauantai Porin ravit... Flunssakin yritteli iskeä tuossa loppuviikosta vaan ei sekään oikeen kunnolla pysynyt vauhdissa mukana.

Ilon aiheita on tullut näillä reisuilla monia. Muutoinkin on kuulunut mukavia kuulumisia mm. kasvattien harrastusten parista.
Ihan kaikista Ykkönen on kuitenkin ollut meiän Toivo, joka päätti pitkän kesätauon Turussa maanantaina voitolla ja jatkoi lauantaina samaa tahtia Porissa!


Toivo Aleksanteri järkkää ylläreitä ja tykittää ykkösiä!

Ihan ykkönen on myös Donna (Ratkiller Ten Times Quicker) joka viikko sitten täräytti ROPiksi Porvoon näyttelyssä ja sai viimeisen sertinsä, jolla valmistui Suomen muotovalioksi. Onnea onnea onnea Donna ja kotijoukot!


BellaDonna pienen pienenä tyttönä

****************

 Ma tahdon lähettää tervisi myös! Ennenkaikkea tervisi sulle ema!
Ma olen leikkiny...


...tutkaillut...


...ja matkaillut tuon minu kamraad Mimmin kanssa ja muidenkin kanssa. Mulla on jo fäneja ihan joka paikassa. Tarvii varata ravireissuunkin lisa aikaa, et ma ehdin kaikkia fäneja tervehtiä. Kouvolassa trehvasin oikeen julkkiksen, Amerikan Lisan Italiasta. Me olemma niin internatsionaaleja kumpikin. Ma osaan olla joka paikassa niin cool ja kun tarvii odottaa autossa, ma tuudin. Jaksaa sitten kotona taas touhuilla...

Palju tervisi!
Niki