Eilen hurautimme Rosan kanssa tuohon parin kilsan päähän Ypäjän raviradalle näyttelyyn. Rosa pääsi aloittamaan uuden veteraaninäyttelyuran, nyt kun sopiva 10 v ilmaiseksi -näyttely sattui naapuriin. Hienosti mummo uuden uran avasikin, päivän tuloksena ROP-veteraani, PN2 ja varaserti! Kovakuntoinen mummo hellytti tuomari Anne Sumen, joka muutoin oli eilen aika tiukalla tuulella. ERIä ei paljon jaeltu ja Ratkillereistä mukana olleet Tahvo, Lotta ja Lissu saivat EHn.
Tähän näyttelyyn valmistauduimme Rosan kanssa nukkumalla pari edellistä vuorokautta. Minä olin kuumeessa ja Rosa jaksoi koko ajan nukkua kaverina. Ilmeisesti tällä kertaa kuume ei noussut liikaa, kun ei Rosan yhtään kertaa tarvinnut häipyä peiton alta kuumuuden takia. Sopivasti vaan mummon lihakset hautui vetreiksi näyttiä varten... Näyttelyn jälkeen otimme vielä palautushuilit peiton alla ja Rosa ihan varmasti tiesi kuka on päivän kuningatar... :D

Rosan arvostelu:
Erinomainen tyyppi. Hyvä luusto. Erinomaisessa kunnossa 10-vuotiaaksi. Narttumainen pää. Kaunis ilme. Vahva kaula ja selkä. Hyvä hännän kiinnitys. Erittäin hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkeissä vielä hyvä vauhti. Hyvä temperamentti.


Viikko sitten sunnuntaina saatiinkin ajaa vähän pitempi matka, kun käytiin Mimmin kanssa St Michelin aika-ajoissa. Hyvin tuolta Mimmillekin irtosi uusi ennätys 23,4 tauon jälkeen, sijoitukseksi tammojen maililla 5. Sen verran tuo suoritus antoi luottoa, että nyt jännitetään ihan sairaana ensi viikonlopun Jyväskylän ralleja... (Hmm... olikohan tämä oikeesti syy epämääräiseen kuumeiluuni..?)