Keskiviikkona oli Vermon iltaravien vuoro Mimmin kanssa. Mimmi oli huomattavasti reippaammalla tuulella kuin viimeksi (mikä valitettavasti näkyi jälleen myös katoksella...). Auton takaa Mimmi avasi hyvin ja juoksi sitten koko matkan piikissä. Kalkkiviivoilla Ville-Petteri kerkesi kuitenkin ohi, mutta Mimmi oli hyvä toinen ajalla 28,1. Tällä hetkellä sairastelutauon jälkeinen elämä näyttää siis ihan lupaavalta.

1335665.jpg
Parsonin poika Paavo palasi Poriin perheensä pariin...
Paavo vietti meillä jonkin aikaa viihdyttämässä (ja kiihdyttämässä...) sukulaisrouvia ja äippää. Yllä oleva kuva otettu eräänä aurinkoisena pakkasaamuna, jolloin oli tarkoitus saada lenkiltä puhtaat koirat sisälle ennen kuin maa sulaa taas kuraiseksi. Melkein onnistui, paitsi että rouvat, Pirre sekä Rosa, holtittomasti loikkiessaan menivät sitten molemmat tiputtamaan itsensä isoon ojaan! Ja eikun kotiin ja pesulle...
Lotta-sisko piipahti myös yhtenä päivänä Paavoa moikkaamassa ja siitä jatkettiin mihin silloin 7 vk vanhana jäätiin, kun Paavo muutti uuteen kotiinsa. Ensin tehtiin tallihommat eli muutama tunti juoksua ja painia tallissa ja pihalla. Sitten siirryttiin sisälle maistamaan puruluita ja vielä vähän painimaan. Hyvä että äippä oli erotuomarina. Onneksi ne aina väsähtää kuitenkin lopulta. ;)

1335668.jpg

1335671.jpg
Paavo ja Lotta...eiku Lotta ja Paavo...

1335672.jpg

1335670.jpg
Hurrrjat terrrierit ja yksi yhteinen puruluu...

1335666.jpg

1335673.jpg
On ne kyllä semmoset valkoiset kaksoset. :)