Pirre ja Irkku pääsivät eilen oikeisiin töihin eli metsälle! Mukana oli myös Irkun äippä Zora (ja Tarja) varmistelemassa ja paikkailemassa nuorempien tekemisiä. Ihan akkaporukassa ei sentään metsälle lähdetty vaan osaavan henkilön metsästäjä Pasin kanssa.
Irkku kävi ensin Zoran varmistuksella tarkistamassa pari maapesää, joissa ei tällä kertaa kuitenkaan ollut asukkaita kotosalla. Lopuksi menimme suurelle risu/rakennusjätekasalle. Päästimme Irkun etsintätöihin ja kyllähän sieltä jotain löytyikin. Irkku oli hieman epävarma mitä pitäis tehdä, eikä ottanut ihan lähikontaktia löytöönsä
, joka käyttikin tilaisuuden hyödykseen ja piiloutui suuren kasan uumeniin. Toisena risukasalle pääsi Pirre, joka lähtikin hyvin ilman suurempia pähkäilyjä etsintäpuuhiin. Pirre löysi myös etsimänsä ja saimme todeta, että kasassa lymysi kaksi supia. Pirre antoi niille hyvät vauhdit, toiselle jopa niin hyvät, ettei luotikaan sitä tavoittanut sen kipaistessa pikkupätkän kasan ulkopuolella. Pirrekin kuitenkin hukkasi saaliinsa tässä tilanteessa. Hetken uuden etsinnän jälkeen Pirre kyllä paikansi taas supin ja silppusi aika tehokkaasti hampaillaan risuja tehdessään uutta reikää kasan sisään päästäkseen. Tavoitteeseen asti ei kuitenkaan päässyt, sen verran hankalan reitin avattavaksi valitsi, joten vaihdoimme seuraavaksi Zoran hommiin. Zora löysikin supin luo toista reittiä ja teki sen kanssa oikein miehen, eiku kunnon luolakoiran, työn. Harmi vaan, että oli niin hankalassa paikassa, ettei päästy tarpeeksi lähelle apuun. Zoran joutuessa huilitauolle supi pääsi jälleen livahtamaan piiloihinsa. Lopuksi Irkku pääsi vielä kokeilemaan löytyiskö. Olimme jo suuntaamassa autolle päin, tavarat pakattuna ja reppua selkään, kun Irkun haukku kajahti taas kasan päästä. Eikun taas tavarat repusta ja katsomaan tilannetta lähempää. Tilanne ja paikka sattui niin, että supi sai osuman ja pääsi kärsimyksistänsä. Oli nimittäin takuulla joutunut kärsimään, sen verran kapinen tapaus oli... Jotain siis saatiin aikaiseksikin, ettei mennyt ihan harjoitteluksi koko homma.